JULJulekort
Julekort

Slå et slag for tradisjonen med julekort! Her finner du årets design. Vis at du tenker på venner og familie med et personlig julekort.  La postkassene bugne med julekort istedenfor regninger i desember!
Du kan enten sende bildene til oss, så fikser vi unike julekort med våre eksklusive design.

Eller du kan bestille på CEWE, der du kan designe etter eget ønske. Der får du også gull-og sølvtrykk!

Julekortfotografering
Julekortfotografering

Vi fikser julekortbildene for deg! Ta med deg ungene, katta eller hunden i studio, og vi tar bildene. Du får et forslag til julekort i løpet av en straks eller to, og du slipper alt styret med å få alle med på bildet. Kanskje du til og med kan være med sjøl i år!

Bestill tid på e-post eller tlf. 70121166.

690 kr for fotografering, inkludert 20 julekort.

Kalender
Kalender

Hold oversikt på året og vis fram bildene dine i en flott kalender! Gled deg selv, besteforeldre eller kjæresten med en kalender som er helt unik. 

Du kan sende bildene dine til oss og velge en kalender fra vår kolleksjon, som blir ferdig i løpet av en dag eller to.

For et bredere utvalg kan du gå inn på CEWE,
der fikser du alt selv og du kan hente kalenderen her på butikken etter en ukes tid.


Puslespill
Puslespill

Puslespill! Det har vi troa på at blir årets julegavehit! Flaks at vi har verdens største utvalg i puslespill fra Ålesund :-D 
Sjekk utvalget vårt her!

Gaveidèer - kunst
Gaveidèer - kunst

Terje Bratholm Eidsvik og NYBS er våre to "huskunstnere". De har en rekke lekre motiv som lyser opp på veggen.  Printene koster 1700 kr ferdig innrammet.
Se bildene deres her:
Galleri

Bestill på epost, i butikken eller 70121166

CEWE FOTOBOK Pure
CEWE FOTOBOK Pure

Du kan designe et minne til enhver anledning i løpet av få minutter. CEWE FOTOBOK Pure gir yndlingsmotivene dine et moderne uttrykk, så du kan forevige de fineste øyeblikkene.

Her laster du ned appen, og du kan hente på butikken etter en ukes tid.

189 kr + porto.

Fotogaver
Fotogaver

Finn en helt unik og personlig gave hos Fotoworld. Vi kan tilby et bredt utvalg av fotogaver med dine egne bilder. Skal du finne en gave til pappa, mormor, venninne eller barn, kan du alltid finne en fotogave som passer hos oss.

Du kan velge mellom et bredt utvalg av fotogaver i kategoriene smarttelefon og nettbrett, kontor, skrivesaker, dekorasjon, skole, tekstiler, spill og leker, og fotokrus. Under hver kategori finner du et stort utvalg praktiske, morsomme og lekre fotogaver som du kan sette dine egne bilder på. Alle blir helt unike og personlige gaver!

Bestill din fotogave her!

Fotobok
Fotobok

Skap magi ved juletreet eller gavebordet med en gave som virkelig gleder. En CEWE FOTOBOK fra Fotoworld er en omtenksom og personlig gave som garantert vil tiltrekke seg mye oppmerksomhet og sikre store smil hos mottakeren. Fyll fotoboken med bilder fra året som gikk og se tilbake på alle de hyggelige stundene. Det er en fantastisk måte å sammen minnes årets store begivenheter på, og kanskje også starte en ny tradisjon med å sette sammen en bok med de beste bildene, som dere kan samles om hvert år. 
Bestill din CEWE Fotobok i dag!