BildegalleriGamle Ålesund
Gamle Ålesund


Gamle Ålesundsbilder ligger vårt hjerte nært. Det er utrolig mange flotte, sjarmerende, overveldende og interessante bilder fra historiske Ålesund.

Se bildene her

PRISER:
Fototpapir
15x20 cm - 150 kr
20x30 cm - 210 kr
30x40 cm - 475 kr
50x70 cm - 800 kr
60x80 cm - 1100 kr
Lerret
30x40 cm - 925 kr
40x50 cm - 1300 kr
50x70 cm - 1700 kr
​60x80 cm - 1900 kr


Tåkebilder
Tåkebilder

En magisk kveld i mai pakket tåka inn Ålesund i en tjukk grøt. Det ga rom for fotografier som vi aldri har sett før. Bildene er nå til salgs som lerret og aluminiumsplater. Finn ditt motiv og bestill på epost.

Her ser du bildene og priser

Terje Bratholm Eidsvik
Terje Bratholm Eidsvik

HER finner du Terje sine bilder

Priser reproduksjon med rammer:
1300 kr
​1800 kr

Terje er født og oppvokst i Ålesund. Familien hans har lange tradisjoner i Ålesund sentrum som drivere av Fladmark parfymeri, som sist lå i Løvenvoldgata 5. Terje har alltid trivdes med å spasere rundt i sentrum og observere byen og miljøet. For sju år siden gikk veien til Oslo og Arkitektur- og Designhøgskolen. Han ble tatt inn på skolen etter en opptaksprøve med Ålesunds sydside som selvvalgt tema. Diplomoppgaven tok for seg Løvenvold-kinos framtid i et sentrum i utvikling. Arkitekturen har han tatt med seg inn i akvarellene sine.  Et gjennomgående tema i bildene er hus , mennesker og livet som foregår i byens kronglete gater. Nå er han ansatt i Ålesund kommune avdeling for plan og bygning, og tegner byen på en helt annen måte. 

I tillegg til bildene du finner her,  maler Terje på bestilling.

NYBS - Frode Nybø
NYBS - Frode Nybø

HER finner du NYBS sine bilder

Kunstneren er født og oppvokst i Ålesund, og kjærligheten til bymotivene har slik sitt naturlige opphav. Maleriene er ofte fargerike og en optimistisk undertone er alltid tilstede uansett motiv. I tillegg til jugendstil, fiskeskøyter, natur og brostein i motivene skaper nybs også eventyrlige dyremotiver full av barnslighet og sorgfrihet   Maleriene har funnet veien til flere land, blant annet Nederland, USA, Frankrike. I tillegg til flere utstillinger i Norge har han også arbeidet med illustrasjoner til barnebøker.

PRISER
​Reproduksjoner - 1800 kr