ONLINE FOTOKIOSKFOTOKIOSK - EKSPRESSLEVERING
FOTOKIOSK - EKSPRESSLEVERING

Vår online fotokiosk.
Bestill bilder fra sofakroken, og hent her i butikken.
Vi kan også sende bildene til deg.
Du kan også bestille collager, kort og annet.
Her finner du link til kiosken.

FOTOKIOSKER I BUTIKKEN
FOTOKIOSKER I BUTIKKEN

Her i butikken har vi fire fotokiosker der du kan fremkalle bilder, takkekort, collager og annet du ønsker. Fra mobil, minnekort, minnepenn og cd. Vi hjelper deg hvis du står fast. Leveringstid fra et par minutter.

BESTILL BILDER VIA EPOST
BESTILL BILDER VIA EPOST

Du kan også bestille bilder via epost. Bruk da www.filemail.com og send bildene til post @ sponland.no

Lerret - kort leveringstid
Lerret - kort leveringstid

Vi har en helt ny Canon plotter som kan printe inntil 44 tommer, denne har vi dedikert til lerretsbilder og fotopapir.  Lerret er det mediet vi leverer mest av til våre kunder. Da er bildet klart til å henge på veggen når du henter, og du slipper ekstra innramming.

Special Coated Canvas Matt - Bright White - 340 gr
Lerret 3-7 dager leveringstid

Se priseksempler her.

Forstørrelser på fotopapir
Forstørrelser på fotopapir

Fotopapir av høy kvalitetet gir et flott resultat. Ved størrelser over 30x40 cm anbefaler vi klebing på kartong, slik at bildene ikke siger sammen.

Leveringstid 1 dag.

Ilford Galerie Prestige Smooth Pearl - 310 gram
Skriv inn størrelse og finn pris her.

Plakatpapir
Plakatpapir

Plakatpapiret er litt tynnere enn det vanlige fotopapiret. Vårt billigste alternativ.

​Leveringstid 1 dag.

Ilford Studio - 260 gram
Skriv inn størrelse og finn pris her.

Akvarellpapir
Akvarellpapir

Hvis du skal trykke ut reproduksjoner av malerier er vårt lekre og tykke akvarellpapir det beste alternativet. 

​Leveringstid 1 dag.

Epson Cold Press Natural - 305 gram
Skriv inn størrelse og finn pris her.

Aluminiumsplater
Aluminiumsplater

Aluminiumsplate er vår favoritt i tillegg til lerret.
Aluplatene er hardføre og gir minimalt med gjenskinn i bildeflaten. Bildene har en mørke kanter, og kan bestilles fra 20x20 - 100x150 cm.  Du kan også bestille i ønsket format ned til centimeter.
Det har hengt en utstilling ute på Aalesunds museum i snart fire år nå, og bilda ser like fine ut.

Aluminiumsplater er populært blant profesjonelle fotografer.

6-12 hverdager leveringstid

Bestill her

Lerretsbilder
Lerretsbilder

Ditt personlige bilde blir et fantastisk kunstverk til hjemmet når det trykkes på et lerret, og blir spent opp på en kileramme av tre.

Velg akkurat det formatet som passer deg best.

6-12 hverdager leveringstid

Bestill her

Skumplater
Skumplater

Skumplater ser ganske like ut som aluminiumsplatene, men er lettere og har en kvit kjerne. De kan ikke henge ute slik som aluplatene. Skumplater er det billigste alternativet om du ikke skal ha vanlige bilder.

6-12 hverdager leveringstid

Bestill her

Galleritrykk
Galleritrykk

Først blir ditt bilde trykt med UV-trykk direkte bak 4 mm tykt akrylglass. Deretter forsegles det på baksiden med en 3 mm tykk alu-plate. Akrylglasset gir en særlig glans og dybde, mens alu-platen gjør bildet stabilt. Resultatet er et eksklusivt og elegant produkt, som du vil glede deg over i lang tid. Dette er absolutt det lekreste alternativet, men vær obs på at det kan bli noe gjenskinn i glasset.

6-12 hverdager leveringstid

Bestill her

hexxas
hexxas

Individuell, fleksibel, moderne: Vis fram dine beste bilder på en kreativ måte med heksagoner! 

I mat trykk på sekskanter i hard skumplate blir bildene dine et usedvanlig og iøynefallende blikkfang. Arranger ett bilde ut fra flere elementer eller kombiner forskjellige heksagoner i størrelsene 18 x 15,6 cm og 27 x 23,4 cm i en kreativ komposisjon. Med Y-stykket og magnetopphengeren kan du bruke dine fineste bilder til å sette sammen et stilfullt kunstverk helt på din egen måte. Siden kan du utvide med nye motiver. Formen er flott til både portrettgallerier, landskapsmotiver og reisebilder.

Kollasjen kan bli større for hvert reiseeventyr du kommer hjem fra. Utvid med nye heksagon hver gang du har nye motiver å tilføye, og på den måten kan du samle minner i en unik og personlig veggdekorasjon.

Sekskantede bildeformer i hard skumplate

Fås i størrelsene 18 x 15,6 cm og 27 x 23,4 cm

Mange udvidelsesmuligheder

Heng opp hvor du vil med det praktiske magnetopphenget

Bestill her

Selvklebende plakat
Selvklebende plakat

Vår selvklebende plakat har en enestående funksjonalitet. Uansett hvor - på kjøleskapet, på din bærbare eller på barnerommet - den selvklebende plakaten begeistrer med sine mange dekorative muligheter og er samtidig lett å ta ned igjen. Gi ditt hjem et helt personlig design ved hjelp av vårt store utvalg av formater. Plakatene kan brukes på bord, skapdører, i trapper og andre plasser som trenger litt fornyelse.

6-12 hverdager leveringstid

Bestill her

Flerdelt veggdekorasjon
Flerdelt veggdekorasjon

Med vår flerdelte veggdekorasjon er det enkelt å skape et personlig kunstverk. Bildet fordeles på flere deler, for eksempel på tre lerreter på samme måte som ved et tryptikon.

Fra et stort utvalg av forskjellige materialer kan du lage mangfoldige kombinasjoner av formater med to, tre eller fire deler. Du kan bruke et av dine egne bilder eller finne et bilde i vårt motivgalleri.

6-12 hverdager leveringstid

Bestill her

Bilder trykt på tre
Bilder trykt på tre

Det skal mye til å finne en mer rustikk måte å presentere bildene dine på. Her blir bildene dine nemlig trykket direkte på tre. Dette naturlig voksende råstoffet har noen helt umiskjennelige årringer og fargetemperatur. Maritime bilder passer derfor ekstra godt til dette fotoproduktet. 

Overgangene mellom komponentene gir bildene dine helt unike karaktertrekk på treverket. På baksiden sørger en skråbjelke for den riktige stabiliteten. 

Vi tilbyr ni forskjellige formater. Du kan bestille et bilde på tre i størrelser fra 20x20 cm til 80x80 cm. Veggoppheng er inkludert, så bildet er enkelt å henge opp.

6-12 hverdager leveringstid

Bestill her