ONLINE FOTOKIOSKOnline fotokiosk
Online fotokiosk

Bestill bilder, polaroidbilder,  kort, kalendere, lerret og plakater fra sofakroken.
​Hent her i butikken eller få sendt hjem.
Finner du ikke rett størrelse eller mal, send oss en epost og vi fikser.  Har du mange bilder og store filer, bruk www.filemail.com 
Her finner du link til kiosken.

CEWE ORDER@HOME - TIMESLEVERING ELLER RASKERE
CEWE ORDER@HOME - TIMESLEVERING ELLER RASKERE

Du har flere muligheter hvis du vil bestille bilder hjemmefra. Skal du ha småbilder i 10x15 cm eller 15x20 cm anbefaler vi EKSPRESSBILDE-VALGET på CEWE order@home.  Ikke velg "Bilder" da tar det over ei uke.

Trykk på bilder, deretter ekspressbilder. Velg vår butikk som leverandør. Bruk alternativet overfør bilder online. Da får du en kode som du kan ta med hit til butikken. Når du slår den inn på minuttprinteren vår, kommer bildene ut umiddelbart.

Vil du at bildene skal være klare når du kommer hit til butikken, kan du ringe inn koden til butikken på tlf. 70121166, så taster vi den inn for deg og det er klart når du kommer.

LAST NED APP OG BESTILL BILDER HER!

FOTOKIOSKER I BUTIKKEN
FOTOKIOSKER I BUTIKKEN

Her i butikken har vi fire fotokiosker der du kan fremkalle bilder, takkekort, collager og annet du ønsker. Fra mobil, minnekort, minnepenn og cd. Vi hjelper deg hvis du står fast. Leveringstid fra et par minutter.

Aluminiumsplater
Aluminiumsplater

Aluminiumsplate er vår favoritt i tillegg til lerret.
Aluplatene er hardføre og gir minimalt med gjenskinn i bildeflaten. Bildene har en mørke kanter, og kan bestilles fra 20x20 - 100x150 cm.  Du kan også bestille i ønsket format ned til centimeter.
Det har hengt en utstilling ute på Aalesunds museum i snart fire år nå, og bilda ser like fine ut.

Aluminiumsplater er populært blant profesjonelle fotografer.

6-12 hverdager leveringstid

Bestill her

Skumplater
Skumplater

Skumplater ser ganske like ut som aluminiumsplatene, men er lettere og har en kvit kjerne. De kan ikke henge ute slik som aluplatene. Skumplater er det billigste alternativet om du ikke skal ha vanlige bilder.

6-12 hverdager leveringstid

Bestill her

Galleritrykk
Galleritrykk

Først blir ditt bilde trykt med UV-trykk direkte bak 4 mm tykt akrylglass. Deretter forsegles det på baksiden med en 3 mm tykk alu-plate. Akrylglasset gir en særlig glans og dybde, mens alu-platen gjør bildet stabilt. Resultatet er et eksklusivt og elegant produkt, som du vil glede deg over i lang tid. Dette er absolutt det lekreste alternativet, men vær obs på at det kan bli noe gjenskinn i glasset.

6-12 hverdager leveringstid

Bestill her

hexxas
hexxas

Individuell, fleksibel, moderne: Vis fram dine beste bilder på en kreativ måte med heksagoner! 

I mat trykk på sekskanter i hard skumplate blir bildene dine et usedvanlig og iøynefallende blikkfang. Arranger ett bilde ut fra flere elementer eller kombiner forskjellige heksagoner i størrelsene 18 x 15,6 cm og 27 x 23,4 cm i en kreativ komposisjon. Med Y-stykket og magnetopphengeren kan du bruke dine fineste bilder til å sette sammen et stilfullt kunstverk helt på din egen måte. Siden kan du utvide med nye motiver. Formen er flott til både portrettgallerier, landskapsmotiver og reisebilder.

Kollasjen kan bli større for hvert reiseeventyr du kommer hjem fra. Utvid med nye heksagon hver gang du har nye motiver å tilføye, og på den måten kan du samle minner i en unik og personlig veggdekorasjon.

Sekskantede bildeformer i hard skumplate

Fås i størrelsene 18 x 15,6 cm og 27 x 23,4 cm

Mange udvidelsesmuligheder

Heng opp hvor du vil med det praktiske magnetopphenget

Bestill her

Flerdelt veggdekorasjon
Flerdelt veggdekorasjon

Med vår flerdelte veggdekorasjon er det enkelt å skape et personlig kunstverk. Bildet fordeles på flere deler, for eksempel på tre lerreter på samme måte som ved et tryptikon.

Fra et stort utvalg av forskjellige materialer kan du lage mangfoldige kombinasjoner av formater med to, tre eller fire deler. Du kan bruke et av dine egne bilder eller finne et bilde i vårt motivgalleri.

6-12 hverdager leveringstid

Bestill her

Lerretsbilder
Lerretsbilder

Ditt personlige bilde blir et fantastisk kunstverk til hjemmet når det trykkes på et lerret, og blir spent opp på en kileramme av tre.

Velg akkurat det formatet som passer deg best.

6-12 hverdager leveringstid

Bestill her

Bilder trykt på tre
Bilder trykt på tre

Det skal mye til å finne en mer rustikk måte å presentere bildene dine på. Her blir bildene dine nemlig trykket direkte på tre. Dette naturlig voksende råstoffet har noen helt umiskjennelige årringer og fargetemperatur. Maritime bilder passer derfor ekstra godt til dette fotoproduktet. 

Overgangene mellom komponentene gir bildene dine helt unike karaktertrekk på treverket. På baksiden sørger en skråbjelke for den riktige stabiliteten. 

Vi tilbyr ni forskjellige formater. Du kan bestille et bilde på tre i størrelser fra 20x20 cm til 80x80 cm. Veggoppheng er inkludert, så bildet er enkelt å henge opp.

6-12 hverdager leveringstid

Bestill her