Fotografering

Vi tar på oss alle typer fotooppdrag. Barn, konfirmant, passbilder og arrangementer. Bestiller dere bilder eller lerret innen to uker etter fotograferingen, får dere 30% rabatt på prisen. Leveringstid på bilder og lerret er 1 uke. (Gjelder ikke bryllup). Vi har kvalitetsgaranti!


TILBUD

VI GIR ALLTID 30% RABATT PÅ BILDER OG LERRET BESTILT INNEN 14 DAGER INNEN FOTOGRAFERING.

Bestill fotografering på post@sponland.no, tlf. 70121166 eller i butikken

Prislister


Baby/barn
Baby/barn

Sliter du med å få gode bilder av barna? De sitter aldri stille, og skittentøyvasken viser i bakgrunnen når du endelig får blinkskuddet? Et velkjent problem! Ta med barna til oss i studio, og vi fanger øyeblikkene. Vi har hvite vegger og bakgrunn i studio, men kan også henge opp en mørk grå bakgrunn hvis dere foretrekker det. Vi bruker ca 45 minutter i studio.
Prøvebildene får dere på link samme dag, eller dagen etter.
​Kort leveringstid og 30 % rabatt på bilder og lerret ved bestilling innen to uker etter fotografering.  Kvalitetsgaranti.
Ta kontakt med oss på  tlf 70121166 eller post(@)sponland.no for bestilling av time.


​Priser
BESTILL TIME HER

Familie
Familie

Det er alltid noen i familien som aldri får være med på bildet. Noen må jo ta bildet også.. ikke sant, dere kjenner problemet.  Kom i studio vårt hele gjengen, og etter noen få dager har dere kanskje BILDET hengende på veggen :-D

Prøvebildene får dere på link samme dag, eller dagen etter..

​Kort leveringstid og 30 % rabatt på bilder og lerret ved bestilling innen to uker etter fotografering, og kvalitetsgaranti.

Priser
BESTILL TIME HER

Bilder av ansatte
Bilder av ansatte

Trenger dere bilder av de ansatte til nettsider, presentasjoner og lignende kan vi hjelpe dere med dette. Vi fotograferer profesjonelt i vårt studio i Løvenvoldgata. Vi kan også komme og fotografere de ansatte på arbeidsplassen.

Pris etter avtale

Profilbilder til sosiale medier
Profilbilder til sosiale medier

Har du lyst til å freshe opp Facebookbildet ditt, eller trenger du bilder til CV? Vi kan ta bilder av deg i vårt studio i Løvenvoldgata. 

Fotografering 350 kr  - bildefiler kommer i tillegg.


Konfirmant
Konfirmant

Fotografering til invitasjon - 690 kr inkludert 15 kort
Fotografering til takkekort - 790 kr inkludert 20 kort

Vi fotograferer konfirmanten på en profesjonell måte i vårt fotostudio.

Hos oss kan du velge  mellom spesielt designede takkekort og invitasjoner. Vi har egen designer som tilpasser kortene akkurat slik som du ønsker

Vi sørger for fotografering før og etter konfirmasjonen, til invitasjoner i hverdagsklær og til takkekort i bunad eller dress.  Kortene er leveringsklar etter få dager.

Prøvebildene får dere på tilsendt på mail samme dag, eller dagen etter.

Du får 30% rabatt på forstørrelser på fotopapir eller lerret hvis du bestiller innen  to uker etter fotograferingen.   Kvalitetsgaranti.

Priser 
BESTILL TIME HER

Passbilder
Passbilder

Vi tar bilder til  visum, busskort, kjæresten, nødpass,
sjøfartsbok, besta, byggekort, parkeringskort, skolekort osv
Bilde til standard norsk pass hvis du er over 3 år
tar du hos politiet. Resten fikser vi !

JULEKORTFOTOGRAFERING
JULEKORTFOTOGRAFERING

Vi fikser julekortbildene for deg! Ta med deg ungene, katta eller hunden i studio, og vi tar bildene. Du får et forslag til julekort i løpet av en straks eller to, og du slipper alt styret med å få alle med på bildet.. kanskje du til og med kan være med sjøl i år!

690 kr for fotografering inkludert 20 julekort

Prisliste studio
Prisliste studio

Her finner du prislisten vår!

Digitale filer koster 3000 kr for en pakke på 6 stk.
Filer utover det koster 500 kr stk.
Vi informerer om at vi lagrer alle filer i vårt arkiv, og at etterbestilling alltid vil være mulig.

Informasjon til deg som skal ta bilder hos oss
Informasjon til deg som skal ta bilder hos oss

Vi informerer om at alle bilder/filmer er vår eiendom og reguleres av Åndsverksloven.

Bildekopier bestilles i henhold til vår prisliste. (Du trenger ikke kjøpe ut bildefiler for å bestille bildekopier )

I utgangspunktet selger vi ikke digitiale filer. Salg av digitale filer gjøres kun etter avtale. Da koster det 3000 kr for en pakke på 6 filer, deretter koster det 500 kr pr fil.  Ønsker du kun èn fil, vil prisen være høyere. (Det gjelder egne regler for portrettfotografering til bedrifter)

Eksemplarer av fotografiene kan bare fremstilles hos fotografen, jfr. fotografens egen prisliste, med mindre noe annet er avtalt.

Du er som kunde ansvarlig for å innhente tillatelser som er nødvendig for utførelse av arbeidet, herunder tillatelse til fotograferingssted, samtykke fra personer som skal avbildes,  samtykke fra personer som har rettigheter til gjenstander som skal avfotograferes m.m.

Bilder/film tatt av vår fotograf i studio eller på location vil bli lagret til «evig tid» på vår server, med backup i skytjenesten Jottacloud.

Dette for at du som kunde skal kunne ha mulighet til å bestille og etterbestille bilder/film.

Filene kan når som helst slettes etter ditt ønske, da forsvinner også muligheten for bestilling/etterbestilling av bilder/video.