CEWE fotobok

Har du tenkt over hvor bildene dine er om 25 år? De fleste har bildene sine på mobiltelefoner og harddisker, hva skjer når mobilen blir stjålet eller datamaskinen går i svart? Fotobok er vårt forslag til bevaring av minner til kommende generasjoner. De er enkle å lage, og det blir lekkert. Les vår litt utradisjonelle "bruksanvisning" for fotobok.


Last ned fotobokprogram
Last ned fotobokprogram

Har du Fotoworld sitt fotobokprogram fra før, så hopper du glatt videre til neste punkt.
Vår leverandør av fotobøker er prisbelønte CEWE. På nettsiden til CEWE laster du ned et program til pc eller nettbrett, da er du klar til å lage fotobok.

Premie!
Premie!

Det første du kan begynne med er en premie! Du har faktisk satt av tid til å lage fotobok, og det fortjener en premie. Litt upraktisk med kake kanskje, men en stor kopp te, en rykende varm kaffe eller et glass vin og en stabel sjokolade, eller gulrøtter og vann,  og du er igang. Det er viktig at dette skal være kjekt, da er premie viktig!

Begynn i dag
Begynn i dag

Hvis du tenker at du skal lage fotobøker fra tidenes digitale morgen i 2000, så er det fort gjort å gå på en smell. Begynn i dag! Begynn med siste ferien, eller jula, eller kanskje ei bok for siste halvår.

Da er du igang! Så kan du heller jobbe deg tilbake om du har masser av energi, men det er enklere å love seg selv at alle minner HERETTER skal inn i fotobok.

Sortere bilder!
Sortere bilder!

Her kommer den vanskeligste jobben, å sortere bildene.  Vi anbefaler å kopiere alle bildene som skal i albumet over i en ny mappe, en arbeidsmappe, slik at du har en mappe der du ikke trenger å være redd for å slette et bilde for mye.  Gå gjennom arbeidsmappen, slett de uskarpe bildene, de nest beste bildene, sånn at du sitter igjen bare med de bildene du skal bruke i boka.

Premie!
Premie!

Nå er den største jobben gjort.  Du fortjener ny premie :-)

Videotips
Videotips

Her setter jeg deg over til kollega Arne i Fotoworld. Han er ekspert på fotobøker, og har laget en rekke videotips til hvordan du lager fotobok.
Videoene finner du HER

Min favorittfunksjon, uten om angreknappen, er "lag collage" Sjekk den ut i videotipset.

Pause
Pause

Når du ser på videotipsene fra Arne har du begge hendene fri til å fylle opp med energi ;-)

Klar, ferdig, fotobok...
Klar, ferdig, fotobok...

Da er du klar til å begynne. Velg ut hvilken bok du vil ha, størrelse og papirkvalitet. Jeg synes det er mest praktisk å begynne med "tom bok" men det er en smakssak. Når det gjelder papirkvalitet, legg merke til at noen av kvalitetene gir en flat fals, dette gir et eksklusivt uttrykk. 

Video i fotobok?
Video i fotobok?

Du tror vi tuller nå?
Det gjør vi faktisk ikke, ved hjelp av QR-koder kan du legge inn filmer i fotobøkene.
Barnets første skritt, en julesang eller kakeskjæring i bryllupet topper fotoboken din.
Les mer her.

Gratulerer - HOVEDPREMIE
Gratulerer - HOVEDPREMIE

Da har du alle forutsetninger for å ha en ferdig fotobok. En bok du kan kose deg med, en bok du kan vise til dine venner eller gi vekk til familien. En bok, et historisk dokument, for neste generasjoner. Gratulerer du har tatt vare på en bit av historien!

Fotoboken bestiller du med levering her på Sponland Foto, da kan vi ta en "high five" når du kommer å henter den.

Trenger du hjelp underveis kan du ta kontakt med kundeservice . Stikker du innom oss på Sponland så kan vi også hjelpe deg igang.

100 % fornøydgaranti
100 % fornøydgaranti

Skulle du ikke være fornøyd med resultatet, har Fotoworld 100 % fornøydgaranti. Les om garantien her.

Formater - papirtyper - innbinding - effektlakk
Formater - papirtyper - innbinding - effektlakk

Du kan velge mellom hardcover, softcover og hefte, du kan få sidene i fotopapir med layflat-innbinding og du kan få effektlakk på forsiden. 
CEWE sine sider finner du et fullstendig utvalg over de forskjellige mulighetene.