JULJulekort
Julekort

Slå et slag for tradisjonen med julekort! Her finner du årets design. Vis at du tenker på venner og familie med et personlig julekort.  La postkassene bugne med julekort istedenfor regninger i desember!
Du kan enten sende bildene til oss, så fikser vi unike julekort med våre eksklusive design.

Eller du kan bestille på Fotoworld, der du kan designe etter eget ønske. Der får du også gull-og sølvtrykk!

Julekortfotografering
Julekortfotografering

Vi fikser julekortbildene for deg! Ta med deg ungene, katta eller hunden i studio, og vi tar bildene. Du får et forslag til julekort i løpet av en straks eller to, og du slipper alt styret med å få alle med på bildet. Kanskje du til og med kan være med sjøl i år!

Bestill tid på e-post eller tlf. 70121166.

590kr for fotografering, inkludert 20 julekort.

Kalender
Kalender

Hold oversikt på året og vis fram bildene dine i en flott kalender! Gled deg selv, besteforeldre eller kjæresten med en kalender som er helt unik. 

Du kan sende bildene dine til oss og velge en kalender fra vår kolleksjon, som blir ferdig i løpet av en dag eller to.

For et bredere utvalg kan du gå inn på Fotoworld,
der fikser du alt selv og du kan hente kalenderen her på butikken etter en ukes tid.


Gaveidèer - kunst
Gaveidèer - kunst

Terje Bratholm Eidsvik og NYBS er våre to "huskunstnere". De har en rekke lekre motiv som lyser opp på veggen.  Printene koster 1500 kr ferdig innrammet.
Se bildene deres her:
Galleri

Bestill på epost, i butikken eller 70121166

CEWE FOTOBOK Pure
CEWE FOTOBOK Pure

Din julegave med 22 bilder – stilfullt og moderne! 

Du kan designe et minne fra enhver anledning i løpet av få minutter! Den nye CEWE FOTOBOK Pure gir yndlingsmotivene dine et moderne uttrykk. Du kan forevige de fineste øyeblikkene og gi dem i gave til de du delte dem med. En super venninnegave for eksempel!
Last ned appen, velg Fotoworld og Sponland Foto som leverandør, så henter du boken i butikken etter en ukes tid.

169kr + porto.

Fotogaver
Fotogaver

Finn en helt unik og personlig gave hos Fotoworld. Vi kan tilby et bredt utvalg av fotogaver med dine egne bilder. Skal du finne en gave til pappa, mormor, venninne eller barn, kan du alltid finne en fotogave som passer hos oss.

Du kan velge mellom et bredt utvalg av fotogaver i kategoriene smarttelefon og nettbrett, kontor, skrivesaker, dekorasjon, skole, tekstiler, spill og leker, og fotokrus. Under hver kategori finner du et stort utvalg praktiske, morsomme og lekre fotogaver som du kan sette dine egne bilder på. Alle blir helt unike og personlige gaver!

Bestill din fotogave her!

Fotobok
Fotobok

Skap magi ved juletreet eller gavebordet med en gave som virkelig gleder. En CEWE FOTOBOK fra Fotoworld er en omtenksom og personlig gave som garantert vil tiltrekke seg mye oppmerksomhet og sikre store smil hos mottakeren. Fyll fotoboken med bilder fra året som gikk og se tilbake på alle de hyggelige stundene. Det er en fantastisk måte å sammen minnes årets store begivenheter på, og kanskje også starte en ny tradisjon med å sette sammen en bok med de beste bildene, som dere kan samles om hvert år. 
Bestill din CEWE Fotobok i dag!

Olympus kamera
Olympus kamera

Generasjon PEN – for alle som elsker mote, skjønnhet, livsstil og selvsagt foto. Last opp bilder, få inspirasjon fra de nyeste PEN-historiene og lær mer om foto. En plass for alle moteløver! 

Se vårt uvalg av Olympus kamera i butikken eller kjøp i vår nettbutikk.

Instax Mini 9
Instax Mini 9

Vi tror at alle ønsker seg Instax-kamera til jul! Når vi har hatt konkurranser på Facebook der man har muligheten til å vinne et kamera, da har det tatt helt av! Tanken på å få ut bilder på direkten, til dekor på veggen eller for å putte i minneboka, er visst noe som slår an. Vi har også mye kult tilbehør til dine Instax-bilder.


Kom innom butikken og se, eller kjøp kameraet i nettbutikken vår.

Poster og ramme
Poster og ramme

Årets nyhet er postere i to forskjellige størrelser. 30x40 og 50x70 cm. Mange lekre motiver til en billig penge.
Vi har plakatlister, rammer og bildelister som gjør bildeveggen komplett.

Til nettbutikken